USP-Testosteron Anabole Steroid Halotestin/Fluoxymesterones CAS 76-43-7 voor Mannelijke Verhoging

USP Anabole Steroid Halotestin/Fluoxymesterones CAS 76-43-7 voor Mannelijke Verhoging

 

Beschrijving

Fluoxymesterones is anabole steroïden met sterke androgene eigenschappen die in de behandeling van mannelijke hypogonadism, vertraagde puberteit in mannetjes, en in de behandeling van borstgezwellen in vrouwen zijn gebruikt. Het is ongeveer 5 keer zo machtig zoals testosteron. De antitumor activiteit van fluoxymesterones lijkt verwant met vermindering of concurrerende remming van prolactin receptoren of oestrogeenreceptoren of productie. Ongelijk aan testosteron, halotestin heeft een 100%-biologische beschikbaarheid, aangezien methylation van de 17α-positie in halotestin levermetabolisme door enzymatische oxydatie die van 17β-hydroxyl verbiedt, zijn absorptie toestaat in de bloedsomloop voor vervoer rond het lichaam. Terwijl er vele wettige farmaceutische toepassingen van halotestin zijn, wordt het ook misbruikt, leidend tot de ontwikkeling van analytische technieken waardoor halotestin het smeren kan worden geïdentificeerd.

 

Specificaties

Halotestin/Fluoxymesterones
CAS: 76-43-7
EINECS: 200-961-8
Analyse: 99%min
Verschijning: Wit kristalpoeder
Moleculaire formule: C21H29ClO3
Molecuulgewicht: 336.44

Verpakking: foliezak of tin.
Levering: Druk koerier uit.

Sleutelwoorden: Halotestin, de Steroïden van de Kankerbehandeling
Gebruik: Het behandelen van een deficiëntie van het mannelijke hormoontestosteron wanneer het lichaam genoeg niet maakt. gebruikt om puberteit in mannetjes met vertraagde puberteit te bevorderen. Het behandelen ging borstkanker in vrouwen vooruit die 1 tot 5 jaar voorbij overgang zijn.

USP-Testosteron Anabole Steroid Halotestin/Fluoxymesterones CAS 76-43-7 voor Mannelijke Verhoging

COA

TESTpunten

SPECIFICATIE

RESULTATEN

Beschrijving

Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

Wit Poeder

Identificatie

A.B.

Positief

Analyse

97.0~102.0%

98.70%

Specifieke Omwenteling

+104°~+112°

+107.8°

Verlies bij het Drogen

1.0%max

0,36%

Chromatografische Zuiverheid

enige onzuiverheid: 1.0%max

<1>

Organische Vluchtige Onzuiverheden

voldoet aan het vereiste.

Is in overeenstemming

Overblijvende Oplosmiddelen

voldoet aan het vereiste.

Is in overeenstemming

Conclusie

De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming

 

De Toepassing van Fluoxymesterone op Bodybuilding

Fluoxymesterone (handelsnaam Halotestin) is anabole steroïden met sterke androgene eigenschappen die in de behandeling van mannelijke hypogonadism, vertraagde puberteit in mannetjes, en in de behandeling van borstgezwellen in vrouwen zijn gebruikt. Het is ongeveer 5 keer zo machtig zoals methyltestosterone. De antitumor activiteit van fluoxymesterone lijkt verwant met vermindering of concurrerende remming van prolactin receptoren of oestrogeenreceptoren of productie.

 

Fluoxymesterone is een synthetisch androgen steroid hormoon beschikbaar door voorschrift. Het kan aan mensen worden gegeven die medische voorwaarden hebben die lager of de natuurlijke productie van het lichaam van testosteron of aan vrouwen met bepaalde vormen van borstkanker rem. De Gezondheidszorgverleners waarschuwen over het algemeen de drug een verscheidenheid van mogelijke bijwerkingen kan veroorzaken en zijn gebruik in bepaalde patiënten kan niet adviseren toe te schrijven aan potentieel ernstige bijwerkingen.

 

Het primaire gebruik van fluoxymesterone is bij mensen met lagere niveaus van androgen hormonen, die in voorwaarden zoals hypogonadism of vertraagde puberteit kunnen worden gezien. Androgen de hormonen worden ook vaak genoemd mannelijke hormonen, en zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor mannelijke seksuele ontwikkeling. Het testosteron, dat begint vormend in mannetjes in de uterus en de ontwikkeling van een penis, testikels en een scrotum bevordert, is het meest bekende androgen hormoon.

 

gebruik

Neem mondeling dit medicijn met of zonder voedsel, gewoonlijk 1 aan 4 keer per dag, zoals geleid door uw arts.

De dosering is gebaseerd op uw medische voorwaarde, niveaus van het testosteronbloed, en reactie op behandeling.

Gebruik regelmatig dit medicijn om het meeste voordeel van het te krijgen. Om u te helpen herinneren zich, neem het in dezelfde tijden elke dag.

 

Houd plotseling op gebruikend geen Halotestin als u het regelmatig voor een uitgebreide tijd hebt gebruikt of als het in hoge dosissen is gebruikt. In zulke gevallen, zal uw lichaam niet meer zijn eigen testosteron maken, en de terugtrekkingsreacties (zoals vermoeidheid, zwakheid, depressie) kunnen voorkomen. Om terugtrekkingsreacties te verhinderen, kan uw arts uw dosis geleidelijk aan verminderen. Raadpleeg uw arts of apotheker voor nadere informatie, en meld onmiddellijk om het even welke terugtrekkingsreacties.

 

Is het abnormale drug-zoekend gedrag mogelijk met dit medicijn, en het wordt vaak verkeerd gebruikt voor zijn spier-verbeterende gevolgen. Verhoog uw dosis niet, neem het vaker, of neem het voor een langere tijd dan voorgeschreven. Het doen dit kan ernstige bijwerkingen (zoals verhoogd risico voor hartkwaal, slag, leverziekte, verbroken pezen/ligamenten, ongepaste beenontwikkeling in adolescenten) verhogen. Houd behoorlijk het medicijn tegen wanneer zo geleid. Vertel uw arts of verbetert uw voorwaarde niet of verergert.

 

Onze voordelen

 

Goede Kwaliteit

1.we zijn in deze lijn meer dan 10 jaar, zijn onze producten in goede kwaliteit.

2.standardized het laboratorium, elk van onze producten moet in professioneel laboratorium worden getest alvorens te verkopen

 

Beveilig en discrete verzending

1.we zijn op dit gebied vele jaren geweest, hebben wij heel wat ervaring geaccumuleerd.

2.Different de landen hebben verschillende pakket en verzendwijzen.

4.Secure en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus

Zolang u vereist, kunnen wij goederen aan elke hoek van de wereld verschepen.

 

Concurrerende Prijs

1.as een ervaren leverancier, zullen wij u geen gekke prijs aanbieden, omdat het niet met de markttendens overeenstemt. De gunstigste fabrieksprijs zal die worden verstrekt, zo tevreden rust wordt verzekerd om van ons opdracht te geven tot.

 

Levering 

1.Package zal met 3 dagen na betaling worden verscheept. Wij kunnen het via HKEMS, EUB, DHL .UPS, TNT.FedEx of andere methode verzenden.

2.We hebben een professionele en stabiele logistiek, wij beslist zullen te kiezen welke koerier van Verschillende landen afhangt. Om de beste manier aan levering te vinden de goederen voor u.

3.If de goederen werden verloren of niet ontvangen om andere redenen, gelieve me te contacteren zal Immediately.We u schikt opnieuw verstuurt geven

 

Ontruiming

Ons ontruimingstarief is zeer hoog, vooral voor Brazilië, Australië, Canada. Mexico, Chili, en andere landen, hebben wij speciale verpakking voor betere Ontruiming

 

De naverkoopdienst

Om het even welke vragen of problemen na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

Keer terug aanProducten
Keer terug aan

Testosteron anabole steroïden

Contactleverancier
Veranderingstaal